Reflexzone therapieHalmen Ontspanning

Door een behandeling vanuit de reflexzone therapie wordt ontspanning bevorderd en het zelfgenezend vermogen van je lichaam geactiveerd. Door deze stress-reductie kan je lichaam zijn natuurlijke evenwicht makkelijker (her)vinden. Wanneer op de voetzones druk wordt uitgeoefend verbeterd de doorbloeding van je hele lichaam en kunnen de organen effectiever van zuurstof en andere voeding worden voorzien.

Klachtgerichte behandeling

Door de integratie van de Traditionele Chinese Geneeskunde wordt de samenhang van klachten die in eerste instantie niets met elkaar te maken lijken te hebben vaak duidelijk. De Chinese kijk op gezondheid heeft namelijk het voordeel dat er wordt gewerkt vanuit een helikopterview waarbij lichaam en geest betrokken worden. Dit in tegenstelling tot een puur symptomatische aanpak.

Door het stimuleren van de meridianen (de energiebanen van het lichaam) en de reflexzones kan er dan ook effectiever behandeld worden. Deze holistische benadering zal er voor zorgen dat de diepere oorzaak van de klachten aangepakt wordt. Wanneer dat wenselijk is worden ondersteunende, regenererende, producten van Sunrider of andere natuurgeneeskundige producten aanbevolen.

Lichamelijke klachten en de gevolgen van emotionele en psychische verstoringen kunnen door deze manier van behandelen verminderen. Spanningen die zich als blokkades in het lichaam vastzetten kun je makkelijker loslaten. Zo kan reflexzone therapie een waardevolle aanvulling zijn op counselling. Deze therapie kan samen, maar uiteraard ook los van counselling worden ingezet.In te zetten bij: stress gerelateerde klachten, spanningen, hoofdpijn, rugpijn, maag-, darmklachten, hormonale disbalans, oedeemvorming, slaapproblemen, psychosomatische klachten...