English | Français | Nederlands

Bedrijven

 

Preventie ziekteverzuim

BedrijvenAls werkgever wilt u uiteraard dat uw werknemers optimaal presteren. In de ideale situatie zit ieder op de goede plek en kunnen kwaliteiten van ieder afzonderlijk optimaal worden ingezet voor het hoogste rendement.

In een kwetsbare economische situatie waar de onzekerheden over de toekomst, de werkdruk en stress toenemen wilt u toch ook dat uw werknemers optimaal blijven presteren en dat het belang van uw bedrijf volop behartigd wordt? Het is dan ook van essentieel belang dat werknemers ondersteund worden om op de lange termijn ook voor u te blijven werken. Dit alles ten dienste van uw bedrijf. Tijd dus om actief in te zetten op preventie ziekteverzuim voor het te laat is. Investeren in uw werknemers zal u op termijn ruimschoots terug betalen!

  • Als onafhankelijke vertrouwenspersoon biedt ik ondersteuning bij het persoonlijk functioneren van uw werknemers, bij loopbaanbegeleiding en outplacement. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van bemiddeling bij conflict situaties.

  • Stress-reductie en klachtbehandeling door middel van reflexzonemassage/ -therapie: de hoge werkdruk waar wij in onze maatschappij vaak mee te maken krijgen kan leiden tot veel stress en uiteindelijk ook tot lichamelijke klachten. Te denken valt hier vooral aan hoofdpijn, nek-, rug- en schouderklachten, spijsverteringsklachten en een slecht slaapritme. Reflexzone massage is een holistische vorm van massage en brengt een diepe ontspanning teweeg waardoor stress-gerelateerde klachten geneutraliseerd worden en verminderen. Interessant voor uw bedrijf aangezien reflexzonemassage valt onder de vrije arboverstrekking.

  • Team-building met behulp van de DISC-analyse: wanneer werknemers onderling elkaars kwaliteiten kennen en hun manier van communiceren beter begrijpen, komt dit uiteraard ten goede aan de productiviteit. De synergie die dan ontstaat creëert bovendien een goede werksfeer waarbinnen conflict situaties beter ondervangen kunnen worden.

 

Bel nu voor een kennismakingsgesprek
of een offerte: 06 42058437